Briochetoast met tomatensalsa

Ingrediënten

  • 8 sneetjes grof gesneden wit brood
  • 8 plakken Milner Belegen
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • Bosje peterselie (of koriander)
  • Peper en zout uit de molen
  • Knoflookolie

Bereiding

  1. Verwijder de zaadlijsten uit de tomaat.
  2. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  3. Snijd de rode ui en versnipper door de tomaatblokjes.
  4. Hak de peterselie fijn en voeg dat toe.
  5. Breng verder op smaak met limoensap, peper en zout.
  6. Druppel knoflookolie op de buitenkant van de sneetjes wit brood.
  7. Beleg 4 sneetjes met elk een plak Milner Belegen, tomatensalsa en nog een plak Milner Belegen. Leg de laatste 4 sneetjes hier op.
  8. Toast deze ‘pittig-friszoete’ tosti goudbruin en geniet!