Laat de mais uitlekken. Snijd de paprika in reepjes. Schil de avocado en snijd in stukken. Snijd de lente-ui in fijne ringen. Hak de koriander grof.
Zet de koekenpan op het vuur en laat heet worden. Leg 1 wrap in de pan, strooi er een laagje kaas op en beleg dan met mais, rode peper, avocado en de helft van de lente-ui. Bestrooi met peper en zout. Bestrooi opnieuw met een laagje kaas en leg dan de andere wrap erop. Laat de kaas smelten en druk goed aan. Leg dan de deksel op de pan en keer de quesadilla voorzichtig om. Bak zo ook de andere wrap goudbruin en leg vervolgens op een bord.
Meng ondertussen de crème fraîche met het sap van een halve limoen, een handje grofgesneden koriander en breng op smaak met peper en zout. Snijd de quesedilla in 6 punten. Serveer met de crème fraîche en met wat grofgesneden koriander.